W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Celebra cântăreaţă britanică Cheryl Cole, i-a dat în judecată pe producătorii emisiunii americane “X Factor”, solicitând daune în valoare de 2,4 milioane de dolari.

În urma succesului pe care l-a avut artista în juriul ediţiei britanice al emisiunii X Factor, din anul 2011, Cheryl a fost adusă, de această dată, în juriul ediţiei americane, al aceluiaşi show. După nici trei săptămâni petrecute în cadrul echipei, aceasta a fost concediată din cauza faptului că nu a impresionat conform aşteptărilor şi a fost înlocuită de cântăreaţa Nicole Scherzinger. Datorită scurtei sale prezenţe, Cheryl Cole a primit un cec în valoare de 1,8 milioane de dolari, însă în documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, aceasta afirmă că Blue Orbit Productions, producătoarea emisiunii americane, îi mai datorează alte milioane de dolari, conform contactmusic.ro. Drept urmare, cântăreaţa spune că mai are de primit 2 milioane de dolari plus alte costuri pentru care a fost deranjată.

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com