W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

De la prezervativele festive, la sutienul dulce sau lesa buclucașă, toate pot încita atmosfera din dormitor. Drept urmare, arată-i partenerului de ce sunt sărbătorile de iarnă speciale, mulțumindu-i pentru că ți-a suportat toanele, te-a sprijinit în tot acest an, dar și pentru că a fost cel mai “cuminte” din lume. Specialiștii în domeniu, vin cu idei năstrușnice.

Prezervative festive pentru clipe magice!

Lasă uitării banalele prezervative simple sau cu striații, care promit să încingă atmosfera în dormitor. Folosește prezervative ce conțin lubrifiant cu efect de încălzire.Vor crește rapid temperatura în așternuturi.
Daca are probleme cu ejacularea, fă-i o bucurie de sărbatori și cumpără-i un pachet de prezervative ce întarzie punctul culminant datorită unei substanțe ce ajută la prelungirea actului sexual.

Lesa buclucasa
Dacă partenerul îți tot reproșează că încerci să-l ții sub papuc, fă-i un cadou cuclucaș și în același timp haios. O lesă. O să-i placă atât de mult, încât …singur o să se lase ghidat de tine.

Dulcele… sutien

Oferă-i partenerului tău… o gustărică dulce. Îi plac sânii tăi, vrea să-i deguste, dar cu siguranță nu o să refuze un sutien dulce, comestibil.
Lasă-l să devoreze sutienul realizat din peste 300 de bomboane, în căutarea comorilor tale ascunse.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com