W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Iarna este o perioadă aglomerată, în care ne dorim să ne relaxăm şi să arătăm bine înainte de sărbători. Iată câteva modalităţi prin care poţi să elimini stresul din viaţa ta:

–          Strânge câteva persoane cu care te simţi bine în jurul bradului şi citiţi bancuri sau povestioare amuzante.

–          Când te aflii într-un mijloc de transport aglomerat, imagineaza-ţi porecle pentru cei din jurul tău.

–          Fă sport, aleargă în natură şi eliberează-te de toată energia negativă.

–          Porneşte-ţi mp3-ul şi ascultă melodii vesele şi vechi care te binedispun.

–          Fă-ţi o baie fierbinte cu lumânări, uleiuri esenţiale, precum lavanda sau rozmarinul, sare de baie, şi savurează vinul preferat pe fundalul unor melodii relaxante.

–          Dacă eşti foarte stresat, închide ochii pentru câteva minute şi imaginează-ţi că eşti într-un loc liniştit, plin de verdeaţă, cascade şi păsărele.

–          Du-te la un masaj de relexare, când  îţi permiţi acest mic răsfăţ, iar muschii tăi se vor destinde pentru un timp.

–          Oferă-i timp animăluţului tău de companie, joacă-te cu el şi împrumută-i energia pe care o emană. Conform unor studii, animalele de companie îţi îmbunătăţesc sănătatea şi elimină tensiunea arterială, colesterolul sau afecţiunile cardiace, dar şi cele care ţin de psihic, ajutându-te să te vindeci şi de depresie.

–          Când simţi că vrei să-ţi descarci nervii pe ceva, fă curat! Astfel vei căpăta energie pozitivă făcând ceva util.

–          Fă-ţi timp pentru un hobby uitat: desenează, citeşte, dansează, găteşte, fotografiază sau redecorează un loc din casă.

–          Răsfaţă-te cu un desert pe care îl pregăteşti din cât mai multe fructe preferate şi adaugă frişcă sau topping, în funcţie de gustul dorit.

–          Dacă simţi nevoia să te descarci, intră într-o cameră izolată fonic şi ţipă cât poţi de tare.

–          Fă un om de zăpadă sau scoate-ţi prietenii la o bătaie cu bulgări. Sigur te vei simţi din nou copil.

–          Vorbeşte despre lucrurile care te supără cu cel puţin o persoană de încredere.

 

 

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com