W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Indiferent de timpul pe care îl ai cu partenerul de viață, atunci când vine vorba de sex, partenerii recurg la metode din ce  în ce mai …arzătoare.  Și cum bine se știe nici o relație nu poate avea sorți de izbândă pe termen lung dacă  nu vii cu ceva nou și bun de fiecare dată. În cele ce urmează gasiți câteva soluții pentru ca viața sexuală să se îmbunătățească.
Mirosurile și sunetele înfundate…

La condimentarea vieții sexuale ajută locul unde faceți de obicei amor. Specialiștii recomanda partida de amor în bucătărie, în salonul unde primiți în general oaspeții, dar și în lift, daca acest lucru este posibil. Afrodisiacul a fost dintotdeauna un afrodisiac simțit intens, iar senzațiile ciudate, mirosurile și sunetele înfundate…contribuie foarte mult într-o partidă de amor, ba chiar o poate face de neuitat. Roșul, albastrul închis și violetul sunt culorile cele mai erotice. De aceea este recomandat să le folosiți atunci când monotonia din “dormitor” a pus stăpânire pe voi. Evitați verdele!

shared on wplocker.com