W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Podoaba capilară  contribuie foarte mult la aspectul fizic și drept urmare ne  poate schimba radical înfățișarea.  Lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par.  Tot ce trebuie să faceți este să urmați câteva sfaturi recomandate de specialiștii în domeniu.  Rezultatul va stârni admirația și invidia celor din jur.

 

NU te spăla zilnic

Șamponarea părului în fiecare zi face mai mult rău decât bine. Multe dintre produsele de îngrijire conţin multe substanţe chimice care usucă firul şi îi distrug protecţia naturală. În plus, părul care nu a fost spălat două zile e mai uşor de aranjat.

Nu uita! Periaj, în fiecare seară.

Alege o perie din fire de păr de animal. Ideal este să realizezi în fiecare seară câte 50 de mişcări de periaj în toate direcţiile, fără a trage însă de păr. Periajul zilnic stimulează circulaţia sangvină a scalpului, ajută la creşterea părului şi distribuie mai bine uleiurile naturale ale acestuia, conferindu-i totodată strălucire.

Hidratare, hidratare și iar hidratare…

Deoarece hidratarea este cuvântul-minune pentru a avea un păr frumos şi sănătos, te invităm să ataci pe toate fronturile. Chiar dacă bei zilnic doi litri de apă, un pic de ulei de măsline aplicat pe toată lungimea, în noaptea care precede spălatul pe cap, va face adevărate minuni. Uleiul de măsline hrăneşte şi repară părul degradat, dar totodată îi oferă o strălucire de oglindă.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com