W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Corpul nostru este ca o maşinărie uimitoare despre care întotdeauna vom avea ceva nou de aflat şi de învăţat. Ce crezi că poţi să aflii despre acesta şi să rămâi uimit? Ştiai că poziţia corpului îţi afectează memoria? S-a dovedit că amintirile revin atunci când stai într-o poziţie asemănătoare celei în care te aflai în timpul evenimentului. Orice om are o amprentă unică a limbii, aceasta fiind un organ unic a cărei formă şi textură este diferită de la om la om. Corpul nostru este în stare să producă aspirină.

În timp ce mâncăm fructe sau legume, acesta poate produce substanţa întâlnită în fructe şi legume, componenta principală a aspirinei şi anume acidul salicilic. Acesta are proprietăţi antiinflamatorii şi analgezice, pe care le conţine şi pastila. Corpul omului este mai înalt dimineaţa decât seara cu un centimetru şi jumătate, fapt care se datorează fluidelor dintre discuri. În timpul zilei, nivelul acestora scade, discurile se comprimă, iar corpul pierde înălţimea care este în plus. Ochiul stă pe o mică perniţă de grăsime care se deformează la cea mai mică presiune. În funcţie de culoarea părului avem mai mult sau mai puţin păr. Un om are în medie 100.000 de unităţi foliculare, care pot produce 20 de fire de păr în timpul vieţii. Persoanele blonde au aproximativ cu 46.000 de unităţi foliculare mai mult, bruneţii au în medie cam 110.000, iar roşcaţii au 86.000.

Unghiile cresc 4 mm pe lună regenerându-se complet între 4 şi 6 luni. Acestea cresc mai repede în timpul verii. Chiar dacă pare greu de crezut, oamenii strălucesc în întuneric, fapt dovedit de camere ultra-sensibile care au captat mici cantităţi de lumină pe care corpul uman le emană. Japonezii au publicat imagini de necrezut cu corpurile în timp ce „strălucesc”, fenomenul fiind numit „bioluminescenţă”.

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com