W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Cătălin Botezatu a fost șocat când a aflat de moartea mamei Monicăi Gabor. Modul în care Veronica Bulai și-a pierdut viața a fost unul de neimaginat. Drept urmare, designer-ul a ținut să le adreseze câteva cuvinte surorilor Gabor, care trec prin cea mai cumplită perioadă din viața lor. Azi, Monica, Ramona și Alina Gabor o vor conduce pe ultimul drum pe cea care le-a dat viață. Cătălin Botezatu a trimis o coroană de flori la Bacău prin intermediul căreia își exprimă regretul pentru moartea Veronicăi Bulai. Totodată, Cătălin Botezatu le-a transmis surorilor Gabor și un mesaj pe Facebook “Viata este uneori prea dura si nemiloasa cu noi, dandu-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important sa ne ridicam dupa fiecare lovitura, sa ne stergem lacrimile si sa mergem mai departe, mai puternici, alaturi de cei care au ramas langa noi. Despartirea de fiinta cea mai draga, mama, este imposibil de descris in cuvinte. Raman doar amintirile si dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodata. Mamele traiesc in continuare in amintirea copiilor si vegheaza mereu asupra lor.

Le doresc surorilor Monica, Ramona si Alina Gabor putere si intelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le intareasca!
Iar Veronicai, Dumnezeu sa ii lumineze calea si sa o odihneasca in pace”, le-a transmis designer-ul.

 

 

A.D

shared on wplocker.com