W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

După parcursul fantastic pe care l-a avut în capitala Rusiei, Dan Petrescu a primit o veste teribilă. Echipa antrenată de el, Dinamo Moscova riscă să piardă Europa League la TAS.

Decizia victoriei la masa verde a partidei tur cu Zenit ar putea fi întoarsă la Tribunalul Sportiv de la Lausanne. În meciul din toamna anului trecut cu echipa antrenată de Petrescu, Zenit a pierdut cu 3-0 la masa verde, din cauza unei petarde aruncate din tribune, care l-a lovit în cap pe portarul Anton Shunin. Federația rusă a considerat atunci că petarda a fost aruncata de suporterii lui Zenit. Drept urmare au decis victoria la masa verde a echipei lui Dan Petrescu. Astfel, oficialii campioanei au contestat decizia la TAS. Pe 14 mai, Tribunalul de Arbitraj Sportiv va lua o decizie finală, iar dacă se va considera că de vina a fost a lui Dinamo Moscova, calculele în vârful clasamentului s-ar schimba.

 

 

 

Ionut Mihalache

 

shared on wplocker.com