W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Feng Shui este o filosofie orientală care ne învaţă remedii pentru obţinerea unui spaţiu armonios şi echilibrat din punct de vedere energetic. Acesta porneşte de la un principiu de bază şi anume crearea unui echilibru între energiile yin şi yang şi combiarea armonioasă a celor cinci elemente: Lemnul, Focul, Apa, Pământul şi Metalul. În locul în care toate aceste elemente sunt echilibrate, este mediul perfect pentru ca o persoană să se simtă bine. Datorită echilibrului în viaţă se poate atinge şi fericirea.Prin Feng Shui se urmăreşte amenajarea căminului în care locuim şi respectarea câtorva principii de bază. Când ceva nu merge aşa cum ar trebui în viaţă dumneavoastră, aplicaţi câteva principii feng shui pentru a vă echilibra propria viaţă.

Iată cum poţi atrage bogăţia şi prosperitatea în casa ta!

Zona de sud-est este cea responsabilă de bani, prosperitate şi belşug. Dacă ai nevoie de echilibru în această zonă, află că elementul specific este Lemnul. Astfel în acest colţ al camerei trebuie aşezat biroul, dulapul cu actele jobului sau chiar încăperea în care sunt ţinute economiile casei. Pentru o situaţie materială mai bună, se aşează aici: vase cu apă, plante cu frunze rotunde sau flori roşii, purpurii sau violet, monezi chinezeşti legate cu aţă roşie, puşculiţă, cecuri, un recipient cu bani noi, bijuterii, obiecte scumpe, clopoţei de vânt cu opt tuburi de lemn, cristal swarovski, o operă de artă scumpă, ori figurine precum: lingouri de aur sau broscuţe cu ban norocos. În perioadele cu probleme financiare sau pentru economii, este recomandat ca zona de sud-est să fie umplută de obiecte care reprezointă elementul Apă.

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com