W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 Cazurile in care leziunile vaginale provocate din cauza epilatului cu lama, au atins cote alarmante, spun specialistii. Statisticile au atins cifre infioratoare in ceea ce priveste pericolele la care ne expunem sanatatea in urma epitalului inghinal cu lama.  


Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au analizat vizitele facute de femei la Urgenta din 2002 si pana in 2010, in cazul unor “incidente” petrecute in zona genitala. Astfel, au descoperit astfel ca numarul de femei spitalizate din cauza leziunilor vaginale a crescut de aproape 6 ori in acea perioada de 8 ani de studiu, potrivit Prevention.com. Iar cauza cea mai probabila: epilatul inghinal cu lama. Totodata, specialistii ne necomanda epilatul cu ceara sau laser.
Asadar, d
r. Jody Levine, un dermatolog din New York, are cateva sfaturi pentru epilarea (in siguranta) a zonei intime:

1. Pregateste zona. Foloseste un exfoliant bland pentru a elimina celulele moarte de pe suprafata pe care vrei sa indepartezi parul. Aceste celule moarte fac pielea sa fie inegala, neuniforma si cu asperitati – iar din aceasta cauza creste riscul de a te taia in timpul epilatului.
2. Lasa epilatul la final. Daca vei petrece mai mult timp intr-un dus fierbinte, acest lucru va relaxa foliculii de par, iar epilatul cu lama va fi lipsit de obstacole.
3. Alege-ti aparatul de ras cu intelepciune. Opteaza pentru un aparat cu 5 lame si cu un capat pivotant, in asa fel incat aparatul sa se miste de-a lungul formelor corpului tau si sa indeparteze parul dintr-o miscare.
4. Schimba-ti aparatul de ras frecvent. Cu cat sunt lamele mai tocite, cu atat mai des va trebui sa te razi in aceeasi zona, din nou si din nou. Iar ca o regula generala, retine: cu cat dai cu lama mai des intr-un singur loc, cu atat creste riscul sa te tai in zona intima. 

 

 

 

Monica Avram

2 Responses to “Atentie! Pericolele epilatului cu lama in zona intima. Afla riscurile si cum poti sa previi asta!”

  1. bnqobpv
    9 August 2013 at 3:39 pm #

    nice

  2. bnqobpv
    9 August 2013 at 3:39 pm #

    nice


shared on wplocker.com