W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Mereu surprinzătoare, Mihaela Rădulescu  ține să demonstreze tuturor că fițele nu au ce căuta în caracterul ei. Surprinzător, după cum spune chiar ea, într-o sâmbătă târzie, diva s-a apucat de gătit, și nu ceva simplu care se poate face cu ușurință, ci prepararea unei găini.  Mihaela Rădulescu a postat câteva fotografii cu ea în timp ce pârlea o găină. La puțin timp după ce a îndeplinit misiunea, vedeta a postat și o fotografie cu ea sexy pe masa din bucătăria locuinței ei  din Monaco.


“Parlirea gainii e o treaba care pe fi-miu il face sa se tavaleasca de ras. Asa ca o fac si io celebra, ca pe alte gaini ceva mai norocoase:). Daca nici asta nu e cool intr-o sambata seara…:):):)”, a scris Mihaela în dreptul pozei cu ea în  timp ce prepara găina.

“Pe aceeași masă, în aceeași bucătărie…la o ședință foto, mă pârleam la reflmihaela radulescu001-romaniasuperstar.romihaela radulescu-sexy in bucatarieectoarele lui Marius Baragan:):):):):):):)”, a scris diva la fotografia în apare tolănită pe masa din bucătărie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Maria Prună  

 

 

shared on wplocker.com