Trimite pe facebook sau

Mereu surprinzătoare, Mihaela Rădulescu  ține să demonstreze tuturor că fițele nu au ce căuta în caracterul ei. Surprinzător, după cum spune chiar ea, într-o sâmbătă târzie, diva s-a apucat de gătit, și nu ceva simplu care se poate face cu ușurință, ci prepararea unei găini.  Mihaela Rădulescu a postat câteva fotografii cu ea în timp ce pârlea o găină. La puțin timp după ce a îndeplinit misiunea, vedeta a postat și o fotografie cu ea sexy pe masa din bucătăria locuinței ei  din Monaco.


“Parlirea gainii e o treaba care pe fi-miu il face sa se tavaleasca de ras. Asa ca o fac si io celebra, ca pe alte gaini ceva mai norocoase:). Daca nici asta nu e cool intr-o sambata seara…:):):)”, a scris Mihaela în dreptul pozei cu ea în  timp ce prepara găina.

“Pe aceeași masă, în aceeași bucătărie…la o ședință foto, mă pârleam la reflmihaela radulescu001-romaniasuperstar.romihaela radulescu-sexy in bucatarieectoarele lui Marius Baragan:):):):):):):)”, a scris diva la fotografia în apare tolănită pe masa din bucătărie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Maria Prună  

 

 


Lasa un mesaj:
!!! Va rugam scrieti un NUMAR DE TELEFON in continutul mesajului !!!