W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

In varsta de 35 de ani, Seyi Kolade din Nigeria a socat pe toata lumea dupa ce a spus ca a facut sex non-stop 4.745 de zile. Locuieste in prezent in Marea Britanie, iar viata pentru ea s-a rezumat la sex. Inca de la 17 ani si pana la 19, nigerianca a avut peste 40 de parteneri. Mai mult, Seyi Kolade spune ca nu accepta sa treaca o zi fara sa faca sex, relateaza “The Sun”.

“Cand intram intr-un bar ma duceam la primul barbat care imi iesea in cale. Ii spuneam ca-l vreau si gata. Faceam sex cu el. Nici nu se termina bine intalnirea ca voiam din nou”, recunoaste tanara care spune ca este dependenta de sex. “Timp de 13 ani, adica 4.745 de zile, am facut sex incontinuu. Mi-au trecut prin pat peste 370 de barbati si recunosc ca dependenta asta mi-a distrus viata. Am fost data afara din chirie si m-am ales cu infectii si boli cu transmitere sexuala”, povesteste Kolade.

Cativa ani mai tarziu, in jurul varstei de 30 de ani a inceput sa rareasca din ce in ce mai mult contactele sexuale cu persoane necunoscute, insa nu reusea sa aiba o relatie stabila.

“Sleiam de puteri un singur barbat si iubitii fugeau de mine ca portarnichile. Trebuia sa ma vindec de una singura”.  De 4 ani nu a mai intretinut relatii sexuale cu nimeni si spune ca-i este foarte greu, dar se simte implinita.

 

 

Monica Avram

 

shared on wplocker.com