W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Aşa zisa Apocalipsă de la 21.12.2012 face vâlvă printre oameni. Unii sunt speriaţi, alţii pur şi simplu curioşi să vadă ceea ce o să urmeze.  Majoritatea şi-ar dori o părere de la un specialist, din acest motiv, Eugen Mîrtz ne vorbeşte în exclusivitate despre apocalipsă. Parapsiholog, preşedinte al Societăţii de Yoga şi Parapsihologie din România, instructor şi membru al Federaţiei Europene de Yoga şi astrolog, Mîrtz dezvăluie aspecte extrem de importante, în ceea ce privește apocalipsa.

Iată care este părerea lui Eugen: Opinia mea este că ceea ce urmează pe 21.12.2012 va fi mai grav decât un sfârşit al lumii. În general, numim sfârşit un punct dincolo de care nu vedem continuarea, exemplu fiind moartea, pentru că nu ştim datorită ignoranţei ce urmează după cedarea corpului fizic. Iniţiaţii din toate timpurile, au ştiut că sinele persoanei umane este etern şi că noi trecem prin diferite transformări, astfel, după un sfârşit, urmează , în general, ceea ce este în strânsă legătură cu ce ai făcut până atunci, aşadar oamenii se sperie pentru că nu văd continuarea. Datorită accelerării evoluţiei umane din ultimii ani, s-a ajuns ca într-un timp scurt, să se producă foarte multe schimbări.

Două lucruri sunt adevărate: calendarul mayaş se termină pe 21.12.2012, fără a avea vreo continuare după această dată. Mayaşii sunt un popor care credea în profeţii şi prezicea viitorul , din păcate clarvăzătorii şi mediumii nu mai văd nimic clar după această dată.

Datorită tehnologiei şi a gradului de comunicare, în special a internetului, accelerarea timpului a dus atât de departe, încât această dată, atinge maximul capacităţii oamenilor, privind liberul lor arbitru de a schimba ceva în bine sau în rău. Pe măsură ce oamenii evoluează, informaţiile se răspândesc ca nişte viruşi. Datorită unei informaţii de un anumit impact, care se răspândeşte rapide pe planetă, oamenii capătă responsabilitate în faţa alegerilor, lucru care stresează fiinţa umană şi este mai dramatică decât un sfârşit, din cauza faptului că nu ştiu ce variante au de ales. Practic, nu putem alege oricând să facem o schimbare, decât atunci când ne aflăm la răscruce. Aceste moment devin cele mai multe, în jurul acestei perioade, însă nu este un moment punctual,  exact ca în astrologie, când se simte efectul înainte sau după un eveniment important. 21.12.2012 este mijlocul acestei perioade. 

Este un moment maxim, o perioadă care se întinde pe parcursul unei întregi generaţii, a celor cu vârste cuprinse între 20-30 de ani,  iar alegerile făcute pot schimba dramatic viitorul planetei. În tot acest timp, apare ca efect amplificarea consecinţelor din trecut, simţindu-se o radicalizare mai drastică în comparaţie cu trecutul.

În Yoga întâlnim momente de Hiatus, de culme maximă, unde se crează un acces intens în atemporalitate, iniţiaţii folosindu-le, datorită faptului că există o mai mare posibilitate de a afla ceva, fiind un moment foarte bun pentru a medita, a schimba şi a-ţi modifica viaţa, istoria personală şi pe cea a planetei.

Astfel este posibil ca unii oameni să se răcească dramatic în această perioadă şi să ajungă la o disperare maximă, iar cei care sunt bine orientaţi să simtă că întregul Univers îi ajută şi le accelerează evoluţia.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreea M.

 

shared on wplocker.com