W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Avea 25 de ani, un corp la fel de bine lucrat și un tatuaj în plus, dedicat soțului din acea perioadă, pe care ulterior l-a șters. Angelina Jolie scoate la licitație o fotografie nemaivăzută până acum. Experţii casei Christie’s spun că ar putea fi vândută cu 35.000 de lire sterline (41.000 euro), face parte dintr-un lot mai mare de imagini, care vor fi scoase la vânzare la licitaţia intitulată “Wild Side of Photography”, informează dailymail.co.uk.

Această fotografie color, care nu a fost prezentată niciodată în public până acum, a fost realizată în 2001 şi o prezintă pe celebra actriţă americană, pe atunci în vârstă de 25 de ani, aplecându-se pe spate, topless, cu părul liber, lăsând la vedere unele dintre numeroasele ei tatuaje. Unul dintre acestea, realizat pe braţul stâng al actriţei, conţine numele “Billy Bob”, un omagiu adus soţului ei din acea perioadă, actorul . În prezent, Angelina Jolie nu mai are acest tatuaj, pe care l-a şters în urmă cu câțiva ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com