W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Andreea Marin este mândră de fiica ei și spune că este o domnișoară, în adevăratul sens al cuvântului. Deja are înclinații spre actorie și nu este atrasă de fenomenul televiziunii. Învață zilnic cuvinte noi. La scoală are zile diferite pentru culturi diferite. Acesta este momentul în care acumulează foarte mult, iar acest lucru mă bucură pentru că învaț și eu odată cu ea. Crește văzând cu ochii și este o adevărată domnișoară. Deja dă buzna în șifonierul meu și manifestă o predilecție pentru pantofi. E tare simpatică. E vârsta la care fiecare ghidușie a ei îmi aduce zâmbetul pe buze“, a declarat Andreea Marin pentru D-Paparazzi (Kanal D).
“Din fericire este orientată către alte domenii și nu își dorește să facă televiziune. Manifestă însă o predilecție pentru actorie și aș putea spune că-l moșteneste pe tati. E însă prea devreme pentru lecții de actorie. O las să-și traiască copilăria“, a concluzionat Andreea Marin.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com