W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile, Andreea Marin părea fericită alături de medicul turc, Tuncay Ozturk, se pare că cei doi au convenit să renunțe la relație. Zâna declara acum câteva zile că este fericită și că nu permitea ca relația lor să iasă la iveală dacă nu este ceva serios. Iată ce a declarat Andreea Marin, în urmă cu scurt timp.

Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!

shared on wplocker.com