W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

30.000 de euro, o super idee, dar și o adevărată luptă de convingere cu familia. De toate acestea a avut nevoie Anamaria Prodan, pentru a deschide o afacere. Sexy impresara intenționează să “lanseze” un business nou în rândul familiei Prodan-Reghecampf. O cofetărie-patiserie cu rețete tradiționale românești.

“Cine crede că e ușor să-ți vină o idee de afacere, s-o pui în practică și s-o mai și finanțezi, se înșeală. Nu numai că nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil când trebuie să-ți convingi propria familie să coopereze! O să vedeți prin ce-am trecut eu, până să-I conving pe Laur și pe mama… Dar pe cuvântul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune plăcinte și prăjituri din București, exact ca la mama acasă, cu rețete 100% tradiționale vor fi la mine în cofetărie. Și cine nu mă crede pe cuvânt… mă angajez să demonstrez cu fapte, într-o cofetărie așa cum numai în Bucureștiul anilor interbelici mai găseai!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Euforia TV.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com