W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

După o săptămână de spitalizare, Alexandra Stan a fost externată. Artista speră să-și revină repede și să se apuce de treabă. În ceea ce privește trauma prin care a trecut, Alexandra Stan a declarat că o să meargă acasă la părinții ei pentru câteva zile în speranța de a uita tragicul episod prin care a trecut. “Sunt bine, sunt putin slabita fiindca mi s-au facut mai multe analize. Astept rezultatele. O sa merg acasa, o sa stau cateva zile la parintii mei. Apoi o sa ma apuc de treaba. Este vara si o sa intru in studio.

De acum inainte avocatul o sa ma reprezinte si cu el voi semna contractele.
Nu este adevarat ca m-a cautat si m-a amenintat Marcel. Vreau sa spun ca nu ma mai intereseaza nimic despre Marcel Prodan. Nu imi e teama de el! Ce poate sa imi faca? Sa ma bata inca o data? N-o sa ma mai vad niciodata cu el singura. Nu ma tem pentru siguranta mea, exista legi in tara asta. Am pierdut multe concerte si mult timp”.  Sunt terfelita sufleteste. Sper sa merg mai departe. Vreau sa ma alatur femeilor care au trecut prin ceea ce am trecut eu. Vanataia trece, dar trauma nu. Marcel a incercat sa imi fie stapan. Eu am fost sclava lui. Nu ma intereseaza ce simte el, eu am o armata de oameni alaturi de mine. Chiar daca nu o sa mai am succes, eu nu o sa ma las de muzica”, a spus Alexandra Stan la ieșirea din spital. 

 

A. M

shared on wplocker.com