W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

O presupusă relație amoroasă între Alex Velea și Antonia a pus lumea pe jar. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă zile la rând în compania lui Alex Velea. Astfel, cântărețul s-a horărât să facă lumină în acest caz și a oferit o declarație pentru a spulbera orice fel de suspiciuni.
“Lumea vorbeşte de mult. E treaba lor, să creadă ce vor. Nu-i nicio poză (n.r. care să arate că între el şi Antonia ar fi mai mult decât o relaţiie profesională) să arate asta. Antonia e o femeie foarte frumoasă, frumoasă rău, are voce bună, arată bine. Suntem prieteni buni.”, a spus Alex Velea la filmarea videoclipului “Marfă tare”.

În ceea ce priveşte efectele pe care toate aceste zvonuri le au asupra celor menţionaţi în presa mondenă, artistul a spus: “Mă deranjează că pe ea o afectează treburile astea, pentru că ea trece printr-un divorţ. Probabil asta o afectează şi pe mama, îl afectează şi pe tata, şi pe toată lumea. E doar o relaţie profesională, lucrăm foarte bine împreună. Viaţa mea personală e strict viaţa mea.”, a spus Velea la “Happy Hour”.

 

Ana Maria Prună

 

shared on wplocker.com