W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Mărul, roșiile, orezul brun sau varza sunt printre legumele pe care specialiștii din domeniu le recomadă pentru a avea un corp armonios. Iată ce trebuie să consumi pentru a scăpa definitiv de celulită.

Mărul

Bogat în minerale și vitamine, acesta echilibrează alimentația. Magneziul, potasiul, calciul sunt prezente din belșug. E plin de provitamina A, vitamine din grupul B și, mai ales, vitamina C, care alungă infecțiile și fixează calciul. Mărul conține 85% apă. Drept urmare este una dintre cele mai bune metode în ceea ce privește înlăturarea celulitei.

Roșiile

Conțin foarte multă apă, fac pielea suplă și sănătoasă.

Legumele colorate

Au multă vitamina C, care este esențială în prevenirea celulitei.

Orezul brun

Ajută la menținerea stabilă a zahărului din sânge.

Țelina

Unul dintre alimentele cu calorii negative, țelina te ajută să slăbești ușor și repede. Drept urmare, pielea ta va fi fermă, iar celulita te va ocoli, cu siguranță. Indiferent că alegi tijele verzi sau rădăcina, că o folosești la salată ori în supă. Efectele o să le observi cu siguranță atunci când o să te sui pe cântar.

Lămâia

În fiecare dimineață, o linguriță cu zeamă de lămâie într-un pahar cu apă plată îți va potoli senzația de foame, te va energiza și te va ajuta să topești grăsimile. Atenție! Nu adăuga zahăr. Dacă nu te poți obișnui cu gustul acru, pune un pic miere de albine.

Varza, broccoli, conopida

Acestea pot avea o mare influență asupra metabolismului și drept urmare vei arde rapid mai multe calorii decât în zecile de diete pe care le-ai folosit pe parcurs. Drept urmare, aceste alimente sunt bogate în vitamine și minerale care te ajută ai ai un organism sănătos și un corp frumos.

 

 

Monica Avram

 

One Response to “Ai celulită? Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de ea!”

  1. Dan
    4 June 2013 at 5:46 am #

    Foarte interesant si util articolul.
    Nu am celulita, dar este foarte eficient si pentru un stil de viata sanatos.


shared on wplocker.com