W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Oamenii dragi din anturajul designerului, dar și persone din showbiz-ului românesc și-au arătat îngrijorarea privind “ dispariția” acestuia. Zina Dumitrescu, una dintre prietenele cele mai bune ale lui Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată despre lipsa acestuia.  “A fost şi m-a vizitat, dar trebuia să mai vină. Este foarte obost, deoarece munceşte foarte mult”. Totodată, Adina Buzatu a declarat pentru  Poveștiri Adevărate că nu l-a mai vazut pe Cătălin Botezatu de mai bine de o săptămână. Mi-a spus că este obosit, dar nu l-am mai văzut de o săptămână jumătate. Ori s-a închis în casă şi nu a vrut să ştie de nimeni, ori s-a retras într-un loc liniştit”.

 

 

 

 

Ana Maria Prună

One Response to “Adevărul despre “ dispariția” lui Bote. Zina Dumitrescu vorbește pentru prima oară despre intrarea în umbră a designerului!”

  1. Open
    23 August 2013 at 6:20 am #

    Nu vad nici o jmekerie la chtoiili lui Botezatu. Asemenea chiloti sunt peste tot in magazine. E adevarat ca acolo nu ti-i da cu casca si ciocan la pachet S-a iscalit Botezatu pe ei sau care-i faza de sunt asa de speciali?


shared on wplocker.com