W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Adelina Pestrițu reușește mereu să-și surprindă admiratorii. Recent, fosta doamnă Vârciu a decis să plece în vacanță să se relaxeze. Pusă pe glume, prezentatoarea Tv, a postat pe contul ei official de Facebook o fotografie în care îl prezintă admiratorilor, pe soțul ei. “Am plecat în “luna de miere”!!! Vă fac cunoştinţă cu… Winnie the Pooh – my husband (n.r.- soţul meu)!”, a scris Adelina Pestriţu pe Facebook. Comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară. Aceștia i-au scris că nu înțeleg cum o femeie atât de frumoasă și inteligentă nu are un iubit real, și nu o jucărie de pluș.

Cu toate acestea, prietenii virtuali ai Adelinei au observat imediat un detaliu surprinzător, burtica Adelinei.  “Ai burtă?”, “Adelina, eşti însărcinată?”. În urmă cu doar câteva zile, Adelina Pestrițu și-a arătat abdomentul intens lucrat la sală, așadar ipostaza este doar una fantezistă.

 

adelina insarcinata

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com