W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat jucătorii care se află pe lista neagră și de care se va despărți în această iarnă. Totodată, latifundiarul din Pipera a spus și primele nume ale jucătorilor pe care-i vrea la Steaua începând de anul viitor.

“Acum, trebuie să mă consult dacă mai aducem pe cineva. Nu mai aduc pe nimeni pentru anul ăsta, ci pentru următorii. Este posibil să vină Maxim, că este păcat să nu ne întărim pentru primăvara europeană şi pentru Liga Campionilor. Este posibil să vină şi atacantul lui Molde, afro-americanul, afro-francezul (n.r. – Chima). Grozav? Nu cred că îl dă Walter, dar eu îl vreau. Am o poziţie din partea stafului în ceea ce îl priveşte pe Teixeira de la Rapid, peste care aş putea trece uşor, dar care îmi lasă o urmă de îndoială. Îl vreau şi pe Rui Duarte, dar staful spune nu. De aia zic să joace cu ăştia dacă refuză jucătorii pe care vreau eu să-i aduc. Vor pleca Martinovici, Dumitraş, Bălan, Machado şi Rocha. În locul lor vor veni sigur trei fotbalişti de mare valoare”, a spus Becali la DigiSport. Roș-albaștrii au învins, luni, cu scorul de 2-0, formația Astra Giurgiu, în ultima partidă din etapa a XIX-a a Ligii I.  Golurile au fost marcate de Tănase ’13 şi Prepeliţă ’75.

 

 

Paul Dumbravă

shared on wplocker.com