W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Încă din cele mai vechi timpuri, atât femeile, cât și bărbați au recurs la anumite trucuri pentru a seduce persoana dorită. Și cum, statistic nu au dat greș niciodată, specialiștii va recomandă și vouă să le încercați. Așadar, vă prezentăm 10 dintre cele mai eficiente tehnici de seducţie, utilizate deopotrivă de către femei şi bărbaţi, din cele mai vechi timpuri, propuse de publicaţia “The Independent”.

 

1. Privirea care fixează cu blândeţe

Odată ce ai decis că el/ ea este alesul/ aleasa, nu lăsa ocazia să-ţi scape! Din când în când, priveşte fix în ochii săi, un pic mai mult decât de obicei, dar numai un pic. Contactul vizual creează sentimentul de intimitate, de apropiere şi totodată transmite siguranţă, complicitate, apreciere. Odată stabilit acest contact cu o încărcătură emoţională puternică, nu-ţi retrage privirea brusc, ci discret, subtil.

 

2. “Voiajul vizual”

Această tehnică constă în a-ţi plimba discret, dar în acelaşi timp vizibil, privirea asupra trăsăturilor faciale ale partenerului/ partenerei, acordând o atenţie deosebită ochilor. Fetele îşi pot lăsa privirea să alunece uşor spre gât, asupra umerilor şi a pieptului partenerului. Un truc foarte eficient este să se arate uşor timide, atunci când sunt surprinse de către acesta. În cazul băieţilor, însă, privirea care alunecă este destul de riscantă, mai ales dacă insistă pe detaliile fizice nepotrivite (multe femei consideră neplăcut să surprindă un bărbat fixându-le formele sau decolteul cu privirea, mai ales la primele întâlniri).

 

3. Cina romantică (scumpă, pretenţioasă)

Cele mai multe femei sunt pretenţioase în privinţa locaţiilor unde sunt invitate la primele întâlniri. De aceea, o cină romantică, într-un loc fermecător, artistic, elegant, eventual luxos – se numără printre cele mai potrivite alegeri. Atmosfera este deosebit de importantă, mai ales pentru că starea de bine pe care o inspiră este transferată asupra celui care a lansat invitaţia, care va fi privit cu admiraţie şi recunoştinţă. Un început bun, deci…

 

4. Ţinuta vestimentară impresionantă

Hainele de calitate, alese cu bun-gust, lasă mereu o impresie bună, atât asupra femeilor, cât şi a bărbaţilor. În ceea ce le priveşte pe femei, nu trebuie să exagereze cu intenţia de a fi sexi. Este mai atrăgător să îi provoace pe bărbaţi să ghicească, să intuiască ce se ascunde în spatele unei ţinute frumoase.

 

5. Aventurează-te într-un mod atrăgător

O mică doză de pericol poate avea un efect afridiziac, poate stimula sexualitatea. Nu trebuie exagerat, însă. Cu alte cuvinte, nu oricine apreciază o invitaţie la bungee-jumping de la primele întâlniri. Află, însă, ce lucru riscant i-ar plăcea partenerului/ partenerei şi propune-i să încercaţi, dacă nu este prea riscant.

 

6. Reacţionează similar la stimuli

Întărirea reacţiei partenerilor masculini, în special, este o tehnică foarte bună de a-i atrage. Se simt apreciaţi şi înţeleşi, ceea ce le conferă o senzaţie de bine. Râdeţi împreună, reacţionaţi afectiv în acelaşi fel, deveniţi complici în reacţii…

 

7. Zâmbetul

Un simplu zâmbet, subtil, adresat la momentul potrivit, cucereşte, uneori, şi cele mai puternice inimi. Farmecul unui zâmbet îşi poate atinge ţinta mai rapid decât toate săgeţile lui Cupidon.

 

8. Cere-i părerea (ei, mai ales)

În special în ceea ce le priveşte pe femei, este important să fie întrebate ce părere au destul un lucru sau altul, ce simt în raport cu subiectul. În general, femeilor le place să vorbească despre sentimente şi le sensibilizează un bărbat interesat de felul cum se raportează ele la anumite lucruri. Pe de altă parte, bărbaţii sunt mai rezervaţi şi de multe ori nu este cea mai bună idee să fie întrebaţi despre ceea ce simt de la primele întâlniri. S-ar putea să devină ca de piatră, din senin, căci discuţiile despre sentimente nu îi fac mereu să se simtă confortabil.

 

9. Prima întâlnire, propusă la momentul potrivit

În ceea ce priveşte lansarea unei invitaţii la o primă întâlnire, femeilor le place ca aceasta să vină la momentul potrivit, să nu pară ivită din senin şi lipsită de argumente solide. Dacă, în contextul în care vorbeşte despre ceva ce o pasionează, o femeie este invitată în oraş de către un bărbat care vrea să afle mai multe pe această temă, şansele unei întâlniri sporesc considerabil, de pildă.

 

10. Râzi din toată inima, la o glumă a celui dorit

Dacă, într-un grup de oameni, îţi place în mod special un anumit bărbat, trebuie să ştii că acesta va aprecia dacă eşti prima care râde la glumele lui şi îi admiră umorul. Această situaţie vă aduce foarte repede mai aproape unul de celălalt, ca şi când v-aţi cunoaşte de multă vreme şi vă aflaţi printre nişte prieteni vechi, comuni.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com